• darkblurbg

Ter voorbereiding van je zoektocht naar een bruidsjurk kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We beantwoorden je vragen graag.

 

Bruidsboutique Sjiek is gevestigd in Biest-houtakker (Noord-Brabant) aan de Biestsestraat 111. Je kunt je auto bij ons voor de deur kwijt op de parkeerplaats. Het is hier vrij parkeren. 

Wij raden je aan om zeker 8 maanden voor je bruiloft te starten met zoeken naar jouw jurk. Zo weet je zeker dat je later geen problemen krijgt met een latere levertdatum van jouw droomjurk. Het kan soms wel 6 maanden duren voordat jouw droomjurk geleverd wordt. Gemiddeld gezien ligt de levertijd op 4 maanden.

Bij Bruidsboutique Sjiek werken we bij voorkeur op afspraak. We vinden het namelijk belangrijk om iedere bruid de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient. Om extra inspiratie op te doen kan je altijd al eens een kijkje nemen op de websites van onze designers of op pinterest en-of Instagram. Zoek je een specifieke jurk van een bepaalde designer, stuur je ons dan gerust een appje of mailtje, we kunnen deze dan speciaal voor jouw naar de boutique laten komen. Uiteraard geheel kosteloos! 

Maak hier direct jouw afspraak

Een afspraak duurt gemiddeld 2,5uur. Dat geeft ons voldoende tijd om rustig kennis te maken en meer over jou en jouw bruiloft te weten te komen. Gemiddeld gezien passen de bruiden bij ons ongeveer 10 jurken, maar er zit geen limiet op het aantal dat je mag passen ;)!

Zo’n belangrijk moment is er om te delen met mensen die dichtbij je staan. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen wie je mee neemt wanneer je de perfecte trouwjurk uit gaat kiezen. TIP: neem niet teveel mensen mee naar je afspraak (wij raden aan niet meer dan 4 personen). Hoe meer meningen hoe lastiger het wordt om jouw droomjurk uit te zoeken. Neem daarom ook alleen mensen mee die je vertrouwt en jouw smaak/mening volledig supporten. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om iedereen te verassen op jullie trouwdag met jou bruidslook.

Uiteraard goede zin. Daarnaast adviseren wij om huidkleurig naadloos ondergoed te dragen. Dat is het minst zichtbaar onder de trouwjurken.

Wij accepteren contante betalingen, pin betalingen maar je kan er ook voor kiezen om de factuur per bankbetaling te doen. Als je je jurk hebt uitgekozen, vragen we een aanbetaling van de helft van het aankoopbedrag. De 2e betaling  van 40% van het aankoopbedrag dient betaald te worden bij het afspelden van je jurk. De laatste 10% van het aankoopbedrag betaal je bij het afhalen van de jurk.

Onze samples zijn er in maat 36 t/m 44. Maar maak je geen zorgen als je een kleinere of grotere maat hebt. Tijdens de pasafspraak kunnen we de jurken precies om jouw lichaam spelden, zodat je een heel goed beeld krijgt bij de jurk. En wist je dat we indien beschikbaar ook samples in een passende maat kunnen opvragen bij de designer. Dit is geheel kosteloos en doen we met alle liefde voor je. 

Allereerst van harte proficiat! Voordat we de jurk bestellen nemen we eerst je maten op om te bepalen welke confectie maat het dichtst bij jouw maten ligt. Het is per merk verschillend wat de levertijd is, gemiddeld zit dit tussen de 4 a 6 maanden. Wanneer je jurk binnenkomt, nemen we direct contact met je op om een eerste pasafspraak te plannen. De eerste pasafspraak duurt vaak zo’n 1,5uur en is dus een “lange sta”. We spelden de jurk volledig af op jouw maten, daarna volgen vaak nog twee vervolg afspraken. De kosten van het vermaken zijn €250,-, deze worden ook al meegerekend bij de aankoop van jouw droomjurk.